تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی
سرخط خبرها

 مهلت صدور احکام ترمیم حقوق معلمان تا پایان امروز (۱۶ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۸۷۰۳
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
  • ۱
 مهلت صدور احکام ترمیم حقوق معلمان تا پایان امروز (۱۶ آذرماه ۱۴۰۱)
سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که امروز (۱۶ آذرماه) آخرین مهلت صدور احکام ترمیم حقوق و مزایای رتبه «آموزشیار معلم» است.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ستاری‌فرد ضمن اعلام این خبر که آخرین مهلت صدور احکام ترمیم حقوق و مزایای رتبه «آموزشیار معلم»، امروز (۱۶ آذرماه) است، خطاب به مدیران آموزش و پرورش در استان‌ها، تاکید کرد: مسئولیت عدم صدور احکام همکاران فرهنگی، برعهده مدیران آموزش و پرورش مناطق و استان‌ها خواهد بود.

وزارت آموزش و پرورش ماه گذشته و همزمان با اقدام دولت برای ترمیم حقوق کارکنانش، دست به صدور احکام موقت و پایه رتبه‌بندی معلمان در رتبه «آموزشیار معلم» زد و معوقات هشت ماهه رتبه‌بندی را برای فرهنگیان واریز کرد.

در همان زمان معاون وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگویی با ایسنا وعده داده بود که احکام صادره برای پراخت حقوق‌ها در آذرماه ترمیم می‌شود. ضمن آنکه جاماندگانی، چون معلمان نقل و انتقالی و بازنشستگان نیز احکام جدیدشان را در آذر دریافت می‌کنند. 

بنابراظهارات سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش علاوه بر ترمیم احکام، فرایند تعیین رتبه نهایی و قطعی معلمان نیز همزمان دنبال خواهد شد تا معلمان بتوانند متناسب با رتبه‌های نهایی خود دریافتی داشته باشند.

صادق ستاری‌فرد آمار‌هایی از وضعیت صدور احکام نیز اعلام کرد و گفت: قریب به ۸۰ درصد از مشمولان، مزایای رتبه آموزشیار معلم و حدود ۹۰ درصد از همکاران فرهنگی، مزایای ترمیم حقوق را دریافت کرده‌اند. ترمیم حقوق از اول مهرماه اعمال شد که در ماه‌های بعد نیز ادامه خواهد داشت و شامل ضریب ریالی ۳۰۰۰ امتیاز و افزایش ۱۰۰ درصدی حق اولاد و ۵۰ درصدی عائله مندی است.

وی ادامه داد: در خصوص رتبه‌بندی نیز صدور احکام آموزشیار معلم (۴۵ درصد مجموع حق شغل، حق شاغل و فوق‌العاده شغل) برای مشمولین از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال شد. وجوه و معوقات از اول فروردین ۱۴۰۱ به مدت هشت ماه پرداخت شده است. با این حال طبق قانون استخدام کشوری و قانون مدیریت خدمات کشوری، برای همکاران تابع صندوق بازنشستگی کشوری، مقرری ماه اول (افزایش حقوق نسبت به ماه قبل) از ترمیم حقوق و رتبه‌بندی کسر شده است و طبیعتا مقرری ماه اول در زمان واریز معوقات ۱۴۰۰ دیگر کسر نخواهد شد.

ستاری‌فرد به موضوع جاماندگان نیز اشاره و عنوان کرد که برای ۲۰ درصد باقی مانده مشمولان رتبه‌بندی ازجمله منتقل‌شدگان درون دستگاهی و بازنشستگان و ۱۰ درصد باقی مانده ترمیم حقوق، احکام صادر و همزمان با حقوق آذرماه به همراه معوقات پرداختی انجام می‌شود. به علاوه درصدد هستیم با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه معوقات ۱۴۰۰ نیز پرداخت شود.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد دهقان
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
0
0
تو رو خدا به فکر نیروهای خدماتی هم باشید؛به سختی زندگی میکنند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->